Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Gondolataim

 

E címet olvasva, zárásként bölcsességeket kellene megfogalmaznom, de ezt ne várják tőlem. Csupán egy kis elmélkedés következik az élet dolgairól.

De hát mik is azok az "élet dolgai"? Olyan tevékenységek, tulajdonságok, érzések, melyek meghatározóak az ember életében. Számomra ilyenek: tisztességgel végzett munka, család, barátok, értelmes szórakozás, tervek, célok, életszeretet.

A családom nagyon fontos, szoros kötelék. Kiterjedt baráti, ismeretségi köröm van. Szeretem, ha emberek vesznek körül, állandó nyüzsgés az életem. Jókat lehet beszélgetni, vidámkodni vagy éppen biliárdozni, sakkozni.

De ha egyedül vagyok, akkor sem unatkozom. A festéshez fel kell készülni: farostlemezt fűrészelek, alapozok. A többi művészeti ág sem áll távol tőlem. Mindig szerettem olvasni, nagy könyvtáram van. Kedvelem a komolyzenét, főleg az operákat. A tévében sokszor nézek útifilmeket, sportot. Mindezek mellett még keresztrejtvényfejtésre is van időm. Egyszóval: igen aktív ember vagyok.

Kép

 

 

 

 

És itt bukkan elő az a gondolatköteg, amelyért az előzőeket leírtam. Tenni, tenni, tenni! Soha nem szabad leállni, elhagyni magunkat. Az életet szeretni kell! Engem is ez az életöröm, életigenlés hajt és tesz boldoggá. Mindig megpróbálok valami szépet, jót adni a környezetemnek. Mint például most is, amikor egy kis bepillantást nyújthatok az életembe, festészetembe.

Köszönöm, hogy velem tartottak e néhány oldalon!

Elérhetőségem: tamasygyorgy@citromail.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Győr

(Steiner Melinda, 2010.02.03 07:57)

Mindenhol a kedvenc képemet látom. :)

6500 Baja, Szántó u. 8/c.

(Berta István, 2010.01.15 08:12)

Gyurikám!
Nagyon jó minden, csak több képet tehetnél fel.
Üdv Öcsi

tiszike@adelphia.net

(tamasy, 2010.01.02 19:51)

Nagyon szep es ertekes munkat vegzel Gyuri batyank!
Buszkek vagyunk Rad, a Joisten adjon sok, szep eveket meg szeretett csaladod koreben!